Kalibrering og måleteknik - Måleteknisk rådgivning

Jan  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 36.

Vindmølle - måleteknisk rådgivning

Kalibrering og måleteknik - Måleteknisk rådgivning

Vores medarbejdere har erhvervet en betydelig måleteknisk erfaring gennem arbejdet med måling og kalibrering, udviklingsprojekter, undervisning mv. Desuden har vi i laboratorierne viden og erfaring om f.eks. mikroelektronik og IT i sammenhæng med måling, dataoverførsel, databehandling og usikkerhedsanalyse, og endelig har vi stort kendskab til dokumentation og validering af metoder. Flere af vores laboratorier er udpeget til nationale primær- og referencelaboratorier, hvilket garanterer det høje måletekniske niveau.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Vi leverer individuel rådgivning til vores kunder inden for måleteknik, analyse og kvalitetssikring af måledata. Det kan eksempelvis være i forbindelse med analyse og dokumentation af virksomhedens målekæde, hvor vi i tæt samarbejde med virksomheden bl.a. får viden om de aktuelle måleinstallationer samt analyserer og evaluerer data. Ud fra dette kan vi fastlægge den optimale løsning. Vi kan gennemføre målinger, der kræver at usikkerheden også kendes under vanskelige forhold og on-site.

De opgaver, vi typisk løser for vores kunder, tager eksempelvis udgangspunkt i:

  • Opfyldelse af myndigheds- og brugerkrav: Nye love, EU-direktiver og standarder, som stiller krav til måleteknisk dokumentation
  • Omkostningsreduktion: Øget effektivitet, færre driftsstop og kassationer
  • Fleksibilitet: Hurtig og fleksibel tilpasning af processer og tilhørende måleopstillinger
  • Kvalitetssikring: Opfyldelse af standarder som f.eks. ISO 9000 og ISO 17025
  • Fornyelse (innovation): Krav til nye måletekniske set-ups, f.eks. med hensyn til fleksibilitet.

Cases