Kalibrering og måleteknik - Kalibreringslaboratorierne

Kjeld  Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 39.

Billede af lodder

Kalibrering og måleteknik - Kalibreringslaboratorierne

Teknologisk Institut har stor erfaring og et højt kompetenceniveau inden for måling og kalibrering. Vores måletekniske laboratorier er udstyrsmæssigt i front med bl.a. det nyeste CT-scanningsudstyr og anvendelse af laserbaserede flowmålinger, ligesom vi besidder de nationale fikspunkter for temperatur.

Laboratorierne arbejder løbende med at udvikle nye målemetoder for hele tiden at kunne dække kundernes behov. Vi har f.eks. netop udvidet vores arbejdsområder med mikroflowmålinger, for som de eneste i Danmark at kunne dække virksomhedernes behov for sporbar kalibrering ved ekstremt små væskeflow. På flowområdet var vi de første i Europa, som blev akkrediteret til kalibrering af meget store flow ved hjælp af Laser Doppler Velocimetry.

Med avancerede laboratoriefaciliteter og yderst kompetente medarbejdere er vi den naturlige kalibreringspartner for virksomheder, der stiller strenge måletekniske krav i forbindelse med produkter og processer. Vi bestræber os på altid at lave målinger af højeste kvalitet og med måleusikkerheder, der matcher vores kunders behov. Såfremt der er behov for hjælp til fastlæggelse af det nødvendige kalibreringsomfang eller fortolkning og videre analyse af de udførte målinger, er vi i stand til at levere kompetent sparring til virksomheden.

 Se vores ydelser inden for kalibrering og verifikation af udstyr herunder: