Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser for Data Centre

Mængden af data der skal lagres stiger dag for dag. Derfor er det yderst vigtigt for et datacenter at kunne sikre en funktionsdygtig infrastruktur, sikkerhed og drift.

Deltag på et kursus omkring arbejdet i et datacentre og lær om Best Practices i håndtering af den daglige drift og skab værdi for din virksomhed. Kurserne afsluttes med en international certificering fra EXIN.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
 • Afholdelsesgaranti
 • Ledig plads

DKK10.999 kr
 

Certified Data Centre Professional (CDCP®)

Nr. 90017 P
2 dages kursus
Næste afholdelse 16/11 2020
 • Virtuelt kursus
  16. til 17. november 202016/11 - 17/11 2020
Dette kursus er must-have for alle, som arbejder i eller omkring datacentre. Få en bred forståelse for et datacenters helt centrale elementer samt, hvordan du opsætter og forbedrer kerneaspekter som strøm, køling, kabling, sikkerhed og sikkerhedsforanstaltninger m.m. for at sikre et højt funktionsdygtigt datacenter. Vi gennemgår også de vigtigste arbejdsområder og vedligeholdelse heraf.
Kurset afsluttes med en international eksamen i Certified Data Centre Professional (CDCP). Kurset afholdes på engelsk.

DKK16.999 kr
 

Certified Data Centre Facilities Operations Manager (CDFOM®)

Nr. 90020 P
3 dages kursus
Næste afholdelse 5/10 2020
 • Virtuelt kursus
  5. til 7. oktober 202005/10 - 07/10 2020
Styringen af et datacenters opgaver er i dag et højtspecialiseret, men også krævende og komplekst område, som ofte undervurderes. Dette 3-dages kursus er designet til at give dig dybdegående viden i styring af et datacenters opgaver, som bl.a. omfatter følgende centrale emner: kapacitetsplanlægning, seneste grønne initiativer, hvordan man korrekt kommisionerer og de-kommisionerer udstyr, overholdelse af sikkerhedsstandarder og lovmæssige krav, internationale standarder og ledelse af mennesker. Derudover har kurset fokus på leverandørstyring, håndtering af hændelser/krisestyring samt hvordan du sikrer en enkel, håndterbar og effektiv operation.
Kurset afsluttes med en international certificering i CDFOM Certified Data Centre Facilities Operations Manager. Kurset afholdes på engelsk.

DKK16.999 kr
 

Certified Data Centre Specialist (CDCS®)

Nr. 90019 P
3 dages kursus
Næste afholdelse 18/11 2020
 • Virtuelt kursus
  18. til 20. november 202018/11 - 20/11 2020
CDCS er det videregående kursus for Data Centre Professionals, og på dette 3-dages kursus vil du få øget dine kompetencer, så du bliver en værdifuld sparringspartner for leverandører og bliver i stand til at kontrollere om leverandørtilbud er korrekte og formålstjenlige. CDCS er det andet kursus inden for EPI Design and Build kursusforløbene under EPI Data Centre Training Framework. Du skal have bestået CDCP certificeringen for at kunne deltage på dette kursus.
Kurset afsluttes med en international eksamen i Certified Data Centre Specialist (CDCS). Kurset afholdes på engelsk.

Mere om datacentre

Mængden af data der skal lagres stiger dag for dag. Derfor er det yderst vigtigt for et datacenter at kunne sikre en funktionsdygtig infrastruktur, sikkerhed og drift.

De fleste virksomheder er i dag afhængige af IT for levering af forretningskritiske ydelser. Det er derfor afgørende, at de missionskritiske datacentre er designet, vedligeholdt og drives med høj tilgængelighed og effektivitet i tankerne. Det kræver, at datacentrene har fokus på tilgængelighed, kapacitet, sikkerhed og effektivitet. Og det stiller samtidig store krav til den daglige drift og ledelse.

Hvad er datacentre?

Datacentre er (store) computerrum, der rummer potentielt tusindvis af servere og opbevaret enheder. Datacentre er ofte meget missionskritiske. Hvis datacenteret er nede, så er det kritisk for virksomheden, der potentielt medfører store direkte og indirekte tab. De fleste datacentre vil også gerne følge grønne initiativer, og de har fokus på genanvendelse af bl.a. vand. Datacentermarkedet vokser hurtigt, og der er ifølge industrien selv mangel på faglige færdigheder.

EPI Data Center Training Framework ©

EPI Data Center Training Framework © indeholder en struktureret kursusoversigt for dig, der arbejder i og omkring et datacenter eller i den operationelle ledelse. Kurserne omhandler de forskellige discipliner, der kræves for at designe og administrere et højt tilgængeligt og effektivt datacenter. EPIs datacenter kurser afsluttes alle med en international certificering fra EXIN.

Epi-datacenter-framework