IT-forretningsprocesser og kompetenceudvikling

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

IT-forretningsprocesser og kompetenceudvikling

IT-forretningsprocesser og kompetenceudvikling

Teknologisk Institut Uddannelse udbyder løbende nye kurser og -uddannelser inden for IT, der tager udgangspunkt i erhvervslivets efterspørgsel. Bliv klogere på, hvilke muligheder du og din organisation har for kompetenceudvikling inden for IT.

Mange organisationer har øget fokus på investeringer i IT til understøttelse af forretningen, hvilket øger kravene til medarbejdernes kompetencer på området. 

Teknologisk Institut tilbyder aktuel og praksisorienteret kompetenceudvikling til alle niveauer inden for IT. 

Se vores store udvalg af kurser og uddannelser inden for IT

Firmakurser – skræddersyede efter jeres behov

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling i en organisation, så er et firmakursus ofte den rette løsning. Det skaber et fælles fundament, hvor I får tilpasset kurset efter jeres behov. Derudover er der økonomiske fordele at hente. 

Læs mere om firmakurser

Bliv certificeret – En fordel for både den ansatte og virksomheden

Mange af Teknologisk Instituts kurser og uddannelser inden for IT giver mulighed for at blive certificeret efter anerkendte standarder. 

Med en certificering får den ansatte bevis på sine nye faglige kompetencer, og virksomheden kan dokumentere overfor kunder og samarbejdspartnere, at det faglige niveau er i top.

Se det store udvalg af IT-certificeringer

Online kurser – Når og hvor det passer dig

Øg dine kompetencer inden for ledelse med et online eller et virtuelt kursus. Fordelene ved online kurser er, at du eller dine medarbejdere kan lære i eget tempo og opbygge kompetencer på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde.

Læs mere om online kurser

På vores virtuelle kurser får du alt det samme, som på de fysiske kurser, men du sparer transporten, da du kan deltage via din computer lige, hvor det passer dig.

Læs mere om virtuelle kurser

Ledelses-kurser udbydes på engelsk

Mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og har forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor flere kurser på engelsk.

Se vores aktuelle kurser på engelsk

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.