Bæredygtigt byggeri - ETV - Verifikation af miljøteknologi

Lise Lyngfelt Molander

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 61.

Billede af grus- og jordbunker

Bæredygtigt byggeri - ETV - Verifikation af miljøteknologi

Har du udviklet et innovativt miljøteknologisk produkt inden for byggeri og anlægsområdet, som du gerne vil have udbredt på markedet? Men fordi teknologien er innovativ, er der ingen standarder eller godkendelser på markedet, som kan bevise, hvor god din teknologi er for miljøet….?

Så har du brug for en ETV.

Hvis den udviklede teknologi/produktet kan spare energi, rense vand, udlede færre emissioner eller på anden måde gavne miljøet, kan teknologien ETV verificeres.

En ETV er dokumentation for, at den teknologi du har, kan det som du siger den kan. Denne dokumentation kaldes en miljøteknologi verifikation. Eller Enviromental Technology Verification – ETV. Verifikationen er et europæisk kvalitetsstempel anerkendt i mange lande.

Figur med mand, der har svært ved at finde ud af "What to do"

Teknologisk Institut kan hjælpe dig igennem hele proceduren for at få en ETV. Som et godkendt testcenter under DANETV, kan Teknologisk Institut også planlægge og udføre de nødvendige tests til at dokumentere egenskaberne af den teknologi/det produkt, der ønskes verificeret. Vi kan også rådgive om de muligheder, der findes for specielt mindre virksomheder for at få støtte til finansiering af tests.

Er du interesseret, så er du velkommen til at kontakte Teknologisk Institut med henblik på et møde, hvor vi kan forklare mere om processen og afklare om teknologien/produktet kan verificeres.