Medlemsinformation 2019 - Plast og Emballage - Medlemsinformation nr. 4/2019

Betina  Bihlet

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 53.

billedet viser bananblade brugt som emballage til grøntsager samt en almindelig plastemballage til samme grøntsag

Medlemsinformation 2019 - Plast og Emballage - Medlemsinformation nr. 4/2019

Læs udvalgte artikler fra Medlemsinformation herunder, eller læs hele magasinet i PDF-readeren i bunden af siden.
 

Billedet er en 3D-tegning af en silikoneindsats på titaniumskrue til knogler. Billedet er brugt til Plast og Emballages Medlemsinformation nr. 4 i 2019Mange danske virksomheder stiller spørgsmålet om det er værd at investere i 3D-print-faciliteter. Mange bruger det til at lave prototyper eller demonstrationsobjekter, der ellers kan være svære at visualisere. Teknologisk Institut har fokus på medico-branchen og har demonstreret en ny metode til at lave biokompatible prototyper på.

Læs hele artiklen her: 3D-printede sprøjtestøbeforme til brug i medico

 

Billedet viser en hvid EPS-kasse fyldt med fisk i et kølerum. Billedet er brugt til Plast og Emballages Medlemsinformation nr. 4 i 2019Forbrugerne ønsker, at virksomhederne mindsker deres klimaaftryk. Dette sætter fokus på fødevareemballager og lægger vægt på dens øgede genanvendelse. En sådan udfordring om gentænkning og bæredygtighed skal gribes an med en overvejelse om emballagens hele livscyklus.

Læs hele artiklen her: Gentænkning af bæredygtig emballage til kølekæden