Ledelse og lederudvikling

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Ledelse og lederudvikling

Ledelse og lederudvikling

Teknologisk Institut Uddannelse udbyder løbende nye kurser og -uddannelser inden for ledelse. Bliv klogere på, hvilke muligheder du og din organisation har for kompetenceudvikling inden for området.

Styrk din egen eller dine medarbejders faglighed inden for ledelse, forretning og strategi, kommunikation, personlig udvikling og mere. 

Teknologisk Institut tilbyder aktuel og praksisorienteret kompetenceudvikling til alle niveauer, og du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere.

Se vores store udvalg af kurser og uddannelser inden for ledelse

Firmakurser – skræddersyede efter jeres behov

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling i en organisation, så er et firmakursus ofte den rette løsning. Det skaber et fælles fundament, hvor I får tilpasset kurset efter jeres behov. Derudover er der økonomiske fordele at hente. 

Læs mere om firmakurser

Design jeres eget akademi

Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper – f.eks. ledere – et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb? Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.

Læs mere om vores akademiforløb

Online kurser – Når og hvor det passer dig

Øg dine kompetencer inden for ledelse med et online eller et virtuelt kursus. Fordelene ved online kurser er, at du eller dine medarbejdere kan lære i eget tempo og opbygge kompetencer på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde.

Læs mere om online kurser

På vores virtuelle kurser får du alt det samme, som på de fysiske kurser, men du sparer transporten, da du kan deltage via din computer lige, hvor det passer dig.

Læs mere om virtuelle kurser

Ledelses-kurser udbydes på engelsk

Mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og har forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor flere kurser på engelsk.

Se vores aktuelle kurser på engelsk

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.