Robotteknologiske nyheder, cases og projekter - Nyheder

Samuel  Brøgger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 66.

Robotteknologi

Robotteknologiske nyheder, cases og projekter - Nyheder

Teknologisk Institut udvikler, anvender og overfører robotteknologi til industrien og samfundet.

Vores fokus er at kombinere ny forskning, viden og teknologi til at udvikle robotteknologiske løsninger, der fastholder og skaber jobs i Danmark - og gør livet lidt nemmere.

Vi tilbyder specialistviden og ydelser inden for alt fra kollaborative robotter til kunstig intelligens. Her finder du en oversigt over vores kompetencer inden for robotteknologi og automation.

Hvis du vil være på forkant med udviklingen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi sender hver 14. dag gode råd, videoer og den nyeste viden om robotter og automation til teknologiinteresserede indbakker.


-

Terrængående robot skal testes i Danmark

Med sine lange ben og hundelignende bevægelser er den første firbenede robot kommet til Danmark. Teknologisk Institut har netop modtaget to eksemplarer af robotten Spot fra den amerikanske robotvirksomhed Boston Dynamics. Teknologisk Institut skal nu i gang med at afsøge, hvordan man kan udnytte de terrængående robotter i Danmark. Læs mere om Spot her.


HERUNDER KAN DU SE ANDRE NYHEDER FRA VORES ROBOTTEKNOLOGISKE UNIVERS