Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i forandringsledelse og adfærdsledelse

Evnen til at drive forandringsprocesser står centralt i mange lederjobs, men der er sjældent en hurtig vej til målet. Lær, hvilke menneskelige mekanismer, der er på spil i forandringsprocesser, og hvordan du som leder sikrer, at det nye slår rod og bliver omsat til handling. Få redskaber til at planlægge, gennemføre og forankre små, som større forandringer, og lær med afsæt i disciplinerne nudging og adfærdsdesign, hvordan du fremkalder den tilsigtede adfærd i organisationen.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Mere om ædfærds- og forandringsledelse

Ledere står ofte i situationer, hvor de skal tænke eller handle anderledes end de er vant til. Hverdagen er fyldt med forandringer og dette kan skabe forstyrrelser blandt medarbejderne. Bliver disse forandringer ikke håndteret rigtigt, kan de i værste tilfælde have alvorligt konsekvenser for din virksomhed.

Læs artiklerne:

Med et lederkursus eller uddannelse hos Teknologisk Institut vil du med et indblik i den nyeste forskning rykke dig både teoretisk og fagligt. Du får redskaber og værktøjer til at skabe bedre resultater for dig selv og for dine medarbejdere

Podcast om forandringsledelse

I denne episode har vi inviteret Bjarke Nielsen, der til daglig arbejder med forandringsledelse som et ledelsesværktøj. Han guider os ind i forskningen om forandringsledelse og kommer med forskellige perspektiver på hvornår og hvordan, man som både leder og medarbejder kan forholde sig til forandringsledelse. I stedet for forandring, vælger han at tale om ”bevægelse”, og for ham handler forandringsledelse primært om at håndtere og drive psykologiske processer.

Design jeres eget lederakademi

Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper – f.eks. ledere et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb?

Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.

Læs mere om vores akademiforløb her: