Kurser for ledige - Regionale positivlister - Region Hovedstaden

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

ledige

Kurser for ledige - Regionale positivlister - Region Hovedstaden

Teknologisk Institut udbyder en lang række aktuelle kurser, som lægger sig op af kurserne fra den regionale positivliste for Region Hovedstaden. Her kan du danne dig et overblik over hvilke.

Teknologisk Instituts kurser er skrevet som bullets til positivlistens kursustitler. Klik på de enkelte kursustitler, og læs mere.

Bemærk, at kursustitlerne på positivlisten har en række formkrav som skal overholdes, og det er dit eget ansvar at kontrollere det.

Det er dit jobcenter, som vurderer og godkender, om det er muligt at komme på dit ønskede kursus samt at sikre, at kurset lever op til de gældende regler og krav.    

Du kan finde den fulde liste af kurser for Region Hovedstaden på De Regionale Arbejdsmarkedsråds hjemmeside

Kontakt og læs mere

Læs mere om regler og kompetenceudvikling for ledige, og hvordan du forbereder dig til dit møde med jobcenteret. 

Er du tvivl om, hvilket kursus du har brug for, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 72 20 30 00. Vi vil meget gerne hjælpe.

Teknologisk Institut hæfter ikke for, hvilke kurser, der står på positivlisterne, eller hvilke lignende kurser vi udbyder ift. den aktuelle liste.Teknologisk Institut kan ikke sikre, at ovenstående guide altid vil indeholde de opdaterede betingelser og regler. Det er dit eget ansvar at læse op om betingelser og regler på området. Læs også mere på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside

Tilbage til forsiden