Kurser

Billede der illustrerer kurset

Drift af klient og server

Deltag på kurser inden for Windows, Windows Server, Exchange Server, WMvare, Citrix, IBM, BizTalk, Linux/Redhat og mere.

Øg dine kompetencer inden for drift af server og klient.
På Teknologisk Institut finder du et bredt udvalg af kurser og mulighed for certificering.

Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere, uanset hvilket kursus du vælger.

Læs mere
Viser 20 af 71
Hent flere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Hvorfor er drift af klient og server vigtigt?

Mange virksomheder er utrolig afhængige af deres IT-systemer. Drift og vedligeholdelse heraf er derfor en vigtig prioritering. Det er vigtig, at den løsning man vælger er både effektiv, sikker og pålidelig, således at drift af klient og server altid er opdateret og optimalt kørende.

Mange virksomheder har store omkostninger forbundet med driften af klienter og servere - både ift. licenser, men også den løbende vedligeholdelse af disse, fx i form af opdateringer på de fysiske maskiner, samt den tilhørende software.

Kurser inden for drift af klient og server

Hos Teknologisk Institut har vi et bredt udvalg af kurser inden for drift af klient og server, som du kan specialisere dig inden for.

Ved at uddanne dig inden for drift af klient og server, får du bevis på din viden, og du bliver en vigtig ressource for din arbejdsplads. Derudover styrker du også dine fremtidige karrieremuligheder.

Vores kurser udbydes også på engelsk

Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.