Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Machine Learning og Data Science

Mange virksomheder ligger inde med store mængder af data, som er guld værd, hvis man kan analysere og benytte data intelligent.

Vi har et bredt udvalg af kurser, hvor du lærer om Business Intelligence, Machine Learning, dataanalyse og R.

Vi udbyder kurser på alle niveauer. Vælg et eller flere af kurserne allerede i dag og styrk dine kompetencer inden for Machine Learning og Data Science.

Læs mere
Viser 20 af 27
Hent flere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Hvad er Machine Learning og Data Science

Machine Learning er en del af begrebet kunstig intelligens, hvor computere ikke direkte programmeres, men i stedet lærer ud fra algoritmer og ud fra disse laver prognoser ud fra store datasæt. Som et velkendt eksempel kan der nævnes Googles søgemaskine, som lærer på baggrund af tidligere søgninger og ud fra disse hele tiden bliver bedre til at prioritere søgeresultaterne.

Hvad kan Machine Learning bruges til?

Machine Learning hjælper virksomheder med at anvende data til støtte op om beslutninger. Det benyttes allerede inden for og på tværs af adskillige brancher. Det er ikke uden grund, at der er stor hype omkring denne nye form for teknologi, for den har i høj grad allerede skabt store forretningsmuligheder.

At kunne forudse tendenser ved hjælp af data kan skabe stor konkurrencefordel og derfor er mange større virksomheder allerede i gang med at investere i udviklingen. Der ligger dog stadig et stort uudnyttet potentiale inden for området.

Data Science er en bred disciplin og den overlapper og relaterer sig til området Machine Learning. Det minder langt hen ad vejen om Business Intelligence, fordi det ud fra en stor mængde data handler om at finde den rette data, som i sidste ende kan omsættes til vigtig information. Det adskiller sig dog ved måden man griber opgaven an på. Når man arbejder med Data Science anvendes data til at se fremad, finde mønstrer og nye tendenser, så man på den måde kan være på forkant med ting.