
Projektoversigt SAF 2022
Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2022
Klik på projekttitlen for at se mere
71 Mobile robotter
     AP1 Intuitiv programmering af den lille hjælper   
72 Nye målemetoder til kødindustrien
     AP1 Nondestruktiv proceskontrol af kernetemperatur
     AP2 Objektiv rengøringskontrol – prototype 
     AP3 Screening og test af ny måleteknologi 
73 Næste generation pakkeri 
     AP1 Hyperfleksibel pakning af forender, skinker, hoveder og tæer
     AP2 Ilægning af folie i bakke for bulkafvejning direkte ved udbeningslinje 
74 Platformbaserede robotter 
     AP1 Automatisk pudsning af mørbrad
     AP2 Mekanisk infrastruktur i opskæringscelle
     AP3 Opskæringscelle     
75 Tarmhuset version 2
      AP2 Kirtelafskæring
77 Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer
79 Digitalisering og sporbarhed
     AP1 Teknologier til fuld sporbarhed
80 Dyrevelfærd på slagtedagen 
     AP1 Stressfri bedøvelse
     AP2 Forbedringer af den automatiske drivgang
     AP3 Ny viden om dyrevelfærd 
81 Fremmedlegemedetektion i pålægsskiver fra slicer
82 Holdbarhed af fersk kød i store forpakninger
83 Holdbarhedsmodel for plucksdele til humant konsum
84 IT-løsninger i industri 4.0 rammer 
     AP1 Rettidig udvikling af produktions IT 
     AP3 Digital procesovervågning i opskæring og udbening
85 Krav til fødevarekvalitet – kemisk dokumentation
86 Kvalitetskontrolsystem for hangrisemetoden
87 Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og sensorik
90 Ny procesteknologi i fødevareindustrien
     AP1 Procesteknologi i forædlingsindustrien
     AP2 Optimering af pepperoniproduktion
     AP3 Baconfedt – fra biobrændsel til fødevare
     AP4 Optimeret produktion af gourmetbacon 
91 Procesoptimeret udvinding af protein fra griselunger
92 Reduceret udligningstid – tidligere opskæring
     AP1 Kvalitetsbevarelse ved tidlig opskæring
     AP2 Transport af ikke-færdigudlignet kød
93 Reduktion af fremmedlegemer
95 Saltreduktion i spegepølser og bacon
96 Set-up for accelereret holdbarhedstest
97 Uddannelse og forskning på kødområdet
98 Vision til kødkontrol - plucks- og tarmsæt
99 Vision til kødkontrol på slagterierne
101 Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås