Hvad er en podcast?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

Hvad er en podcast?

Hvad er en podcast?
En podcast er som et radioprogram, du kan høre, når det passer dig. Du henter en podcast som lydfil på din smartphone eller computer.

Ordet ”pod” bliver af mange beskrevet som en forkortelse for ”Personal On Demand”. Det understreger netop muligheden for selv at vælge, hvad du vil høre – og hvornår du vil høre det. Mange vælger at lytte til podcasts i deres transporttid til og fra arbejde.

Sådan kommer du i gang
For at lytte til en podcast kan du enten downloade den direkte fra en afspiller på en hjemmeside – eller du kan søge på en podcast-titel i en podcast-app.

iPhone/iOS
Hvis du har en iPhone eller iPad, har du allerede app’en ”Podcast”. Du kan også finde app’en ”Overcast” i App Store.

Søg efter "TI Pod", når du har hentet app'en.

Android
Til Android findes der mangle forskellige apps, fx ”Podcast Addict”, ”Pocket Casts”, ”BeyondPod” eller ”Podcast Republic”. De er enten gratis eller kræver mindre engangsbetaling mod for eksempel en reklamefri version.

Søg efter "TI Pod", når du har hentet app'en.

Computer/PC/Mac
Derudover kan du finde TI Pod på ”Stitcher” og afspille fra enhver computer med internetadgang.

Podcasts er gratis, og du kan abonnere på dine favorit-podcasts, så du automatisk bliver holdt opdateret om nye episoder.

Tilbage til oversigt >>