Presse - Pressemeddelelser

Niels  Tradsfeldt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 69.

IPR og strategi

Presse - Pressemeddelelser

Her finder du de seneste pressemeddelelser fra Teknologisk Institut.

Har du spørgsmål, eller mangler du materiale, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 72 20 10 66.

 

17.08.2015

Droner skal finde plantesygdomme
Dronebilleder, kombineret med avanceret billedanalyse skal afsløre om teknologien kan anvendes til om sygdomme er ved at angribe hvedemarker. For landmanden er det en tidskrævende opgave at tilse marker for at afsløre begyndende sygdomsangreb og gennemføre en rettidig bekæmpelse. Det er derfor oplagt at lade droner overvåge markerne og detektere sygdomme. Derfor har Teknologisk Institut igangsat en aktivitet, der ved hjælp af billeder og avanceret billedanalyse skal afsløre, om sygdomme er ve
Klimatilpasning er et hovedtema ved Rørcenterdagene 2017
Rørcenterdagene 2017 afholdes den 14. og 15. juni 2017 i Taastrup og arrangeres af Rørcentret på Teknologisk Institut. Her ventes 4.000 besøgende. Et af hovedtemaerne for Rørcenterdagene 2017 bliver klimatilpasning af de danske byer og skybrudssikring af bygninger.
Lovgivning står i vejen for drone-udvikling
Den voksende dronebranche i Danmark angiver lovgivningen som hæmmende for vækst i Danmark. Det viser en stor kortlægning af den danske drone-branche fra Teknologisk Institut.
Ny teknologi skal garantere sikker udvinding af skifergas
Teknologisk Institut indgår i nyt EU projekt som skal udvikle teknikker til overvågning af skifergasboringer i Europa. Teknologien vil sikre, at skifergasproduktion foregår miljømæssigt forsvarligt uden forurening af jord og grundvand.
Udbredelsen af droner er i stærk vækst
Antallet af professionelle drone-operatører er steget med 30 procent på mindre end et år. Samtidig er brugen af droner udvidet til nye formål, viser ny kortlægning fra Teknologisk Institut.