Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i ledelse og HR

Teknologisk Institut udbyder en lang række kurser i ledelse og HR – både for dig der er ny i dit fag, og for dig der har mange års erfaring.

Styrk dit eget CV og din virksomhed med kurser i ledelse, lederudvikling, forretning og strategi eller et af de mange andre kurser for ledere og chefer.

Derudover kan du styrke jeres rekruttering, lære mere om Employer Branding og skabe et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed med Teknologisk Instituts brede udvalg af kurser og uddannelser inden for HR.

Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Ledelse og HR.

   Viser 20 af 80
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om ledelse og HR

   God ledelse er noget enhver leder stræber efter og alle medarbejdere ønsker. Men hvad er ”god ledelse” egentlig, og hvad kendetegner en god leder?
    
   Som leder har man ofte et lederansvar, og derfor indebærer lederens rolle i høj grad at rekruttere, understøtte og udvikle medarbejdere, således de skaber værdi for virksomheder. I takt med udviklingen tillægges medarbejdere hele tiden en vigtigere betydning og kravene til virksomheders personaleansvar stiger derfor løbende.
    
   Som personaleansvarlig byder din hverdag på mange alsidige opgaver og derfor mange bolde i luften. De omfatter rekruttering, ansættelse, afskedigelse og fastholdelse af medarbejdere, samt håndtering af organisationsforandringer. Du befinder dig i krydsfeltet som sparringspartner for både medarbejdere og ledelse. Funktionen kræver derfor at, du er fagligt godt klædt på, så du løbende er i stand til at forankre og implementere ny viden i organisationen.

   Bliv klogere på, hvad en god leder er i vores artikler og podcasts:

   Kendetegn ved den gode leder

   Dygtige ledere kendetegnes bl.a. ved:
    
   1. De sætter klare mål og visioner
    
   En fælles forståelse for mål og visioner giver dine medarbejdere noget konkret at arbejde hen imod, samtidig med at det skaber tryghed blandt dine medarbejdere.
    
   2. De har fokus på forandring
    
   Forandringer kan gøre dine medarbejdere usikre, så det er vigtigt, at du som leder involverer dine medarbejdere, så de ved, hvad der skal foregå, og hvad planen er fremadrettet.
   Derudover skaber forandringer værdifulde erfaringer, så vær ikke bange for at søge forandringer til trods for de naturlige forbehold, du vil have.
   3. De engagerer og motiverer
    
   Undersøgelser viser, at højt motiverede medarbejdere er mere effektive. Det er dog ikke kun vigtigt, at du som leder er med til at motivere dine medarbejdere, set ud fra et effektivitetsaspekt, men også ud fra et socialt aspekt. God eller dårlig ledelse har nemlig stor indflydelse på medarbejdernes loyalitet, tillid og trivsel.

   Lederkursus

   Er du ny i lederjobbet og har brug for indsigt i de ledelsesudfordringer, der følger med din nye rolle, finder du helt sikkert et velegnet kursus hos Teknologisk Institut. Det er langt fra kun til nye ledere, vi tilbyder kurser.
    
   Selvom du har flere års erfaring som leder, kan det stadig betale sig at styrke og videreudvikle dine lederkompetencer. Se derfor hele udbuddet af lederkursus herover, uanset om du er nybegynder eller har erfaring med ledelse og HR.
    
   Flere end 3.000 personer har allerede deltaget på et lederkursus hos Teknologisk Institut.

   Er du interesseret i ledelse og HR, kan du også læse disse artikler:

   Design jeres eget lederakademi

   Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper fx ledere et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb?
    
   Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.
    
   Læs mere om vores akademiforløb her: