Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i personlig udvikling

Deltag på kurser i personlig udvikling hos Teknologisk Institut – og sæt fokus på din udvikling.

Med hjælp fra vores erfarne undervisere kan du bl.a. øge din motivation, blive bedre til konflikthåndtering, sætte fokus på trivsel og samarbejde, øge din effektivitet på en god og sund måde og lære finde vejen til personlig succes.

Læs mere
Viser 20 af 69
Hent flere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Mere om personlig udvikling

Personlig udvikling handler i høj grad om bevidstgørelsen af adfærd, tankemønstre og følelser. Det vil sige, at det handler om at lære at kende og udvikle sin personlighed.

At have fokus på at udvikle din person, kommer ikke kun til gode i privaten, men i høj grad også i dit arbejdsliv. Et fokus på din håndtering af fx stress, motivation til arbejdet og din arbejdsglæde kan styrkes gennem personlig udvikling.

Stresshåndtering

Der kan være mange faktorer der har indflydelse på, om vi føler os stressede eller ej. Stress opstår ofte på arbejdspladsen når der er ubalance mellem krav og ressourcer, samt når der er en uoverensstemmelse mellem forventninger fra kolleger, chefer og en selv.

Motivation og inspiration

Undersøgelser viser at mange mennesker ikke motiveres af lønforhøjelser og bonusordninger, men i stedet motiveres af ansvar, meningsfulde arbejdsopgaver og medbestemmelse.

Motivation er vigtigt for, at du har lyst til at stå op om morgenen og tage på arbejde. Motivation er også det der medvirker til, at du yder dit bedste når du så er på arbejdet, samt når du kommer hjem efter arbejde. Ved at have fokus på hvad der motiverer dig som menneske, kan du aktivt søge de ting der gør dig motiveret og undgå det der demotiverer dig. Motivation, effektivitet og produktivitet er alle faktorer, der påvirker hinanden indbyrdes, samt påvirker din arbejdsplads bundlinje og succes. Det er derfor ikke kun vigtigt, at du fokuserer på at øge din motivation for din egen skyld, men også for din arbejdsplads.

Læs artiklerne:

Effektivitet og energi

Øget effektivitet gavner os både på arbejdspladsen og i privatlivet, og er vi ikke er opmærksomme på at have effektive arbejdsvaner, risikerer vi at ryge ind i en ond spiral med manglende overskud og overblik.

Adfærd og vaner

Det kan være grænseoverskridende og svært at fremstå troværdig og brænde i gennem med dit budskab, når du præsenterer, kommunikere og argumenterer.
 
Få Lars Klingerts, Underviser ved Teknologisk Institut, gode råd – formidlet via video.

Læs også

E-bog om trivsel og arbejdsglæde

Læs med i vores e-bog og bliv klogere på, hvordan vi selv kan påvirke vores arbejdsliv og kulturen på vores arbejdsplads. Det indebærer bl.a. at vi reflekterer over hvad der giver mening i vores liv, og hvad der motiverer os i arbejdslivet.

Vores kurser udbydes på engelsk

Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.